Політика конфіденційності

Справжня Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку Інтернет-магазин «Tobeplus», розташований на доменному імені https://tobeplus.com.ua, може отримати про Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, програм і продуктів Інтернет-магазину. 

Мета цієї політики: 

  • пояснити вам які персональні дані ми збираємо, навіщо ми це робимо, як їх використовуємо і куди передаємо; 
  • розповісти вам про ваші права, щодо ваших персональних даних. 

Уважно прочитайте нашу Політику. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, ви можете відмовитися від використання сайту. 

1. Вступ 

Справжня Політика Конфіденційності (далі – «Політика») разом з Умовами використання становлять повну юридичну угоду (далі – «Угода») між To і вами як користувачем. Угода застосовується відносно до нашого сайту, розташованого за адресою https://tobeplus.com.ua/

2. Які види інформації ми збираємо? 

Існує два види інформації, яку ми збираємо: 

1) Інформація, яка збирається автоматично. 

  • Файли «cookie» і аналогічні технології. Дані файли ми використовуємо для аналітики Ви можете відключити дані файли, при необхідності, в налаштуваннях вашого комп’ютера. 
  • Інформацію про програмне забезпечення. Ми можемо збирати дані, які відправляє вам ваш браузер, а також ми можемо збирати інформацію про ваше програмне забезпечення. Інформація про браузер включає в себе: тип браузера, його версію, IP-адреса, геолокацію. Інформація про програмне забезпечення включає в себе: інформацію про вашу операційну систему, її тип і версію. 

2) Інформація, яка надається вами самостійно. Контактна інформація – ПІБ, номер телефону, e-mail, адресу доставки тощо. 

3. Як ми використовуємо зібрану інформацію? 

Інформацію, яку ми збираємо, ми використовуємо, для задоволення ваших індивідуальних замовлень, розвитку і поліпшення нашого сайту і безпечного середовища (виявлення та запобігання шахрайським діям). 

4. Передаємо ми кому-небудь вашу інформацію? 

Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин: 

  • за узгодженими з вами умовами; 
  • з ціллю безпеки, через правовий характер і виконання закону; 
  • постачальникам послуг. 

5. Інша інформація 

У цьому розділі міститься інша важлива інформація, яку повинні знати наші користувачі. Ця інформація включає: 

  • файли «cookie»; 
  • сторонні веб-сайти. 

Файли сookie 

Файл «cookie» представляє собою пакет даних, що зберігається на жорсткому диску користувача і містить інформацію про користувача. Як правило, файли «cookie» не дозволяють нам визначати вашу особистість. Зазвичай ми використовуємо файли «cookie» сеансу, щоб зберігати відомості про ваші налаштування, і дія таких файлів припиняється при закритті браузера. У більшості випадків це аналітичні або експлуатаційні файли «cookie». Ці файли «cookie» збирають інформацію про те, як відвідувачі використовують веб-сайт, наприклад, які сторінки вони найчастіше відвідують і чи отримують вони повідомлення про помилки з веб-сторінок. Ці файли «cookie» не збирають інформацію, яка ідентифікує відвідувача. Вся інформація, яку збирають цими файлами, є узагальненою і анонімною. Вона використовується тільки для поліпшення роботи веб-сайту. Вся ця інформація анонімізується. 

Сторонні веб-сайти 

На сайті можуть міститися посилання на інші веб-сайти або ресурси, не контрольовані компанією Tobeplus («Зовнішні веб-сайти»). Такі посилання не є підтвердженими компанією Tobeplus надійності таких зовнішніх веб-сайтів. Ви визнаєте, що Tobeplus надає ці посилання тільки для вашої зручності, а також погоджуєтеся з тим, що Tobeplus не несе відповідальності за зміст таких зовнішніх веб-сайтів. Використання зовнішніх веб-сайтів регулюється умовами використання і політики конфіденційності, зазначеними на таких зовнішніх веб-сайтах. 

6. Які у Вас є права? 

Згідно Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 року № 2297-VI у Вас є право: 

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані; 
  • на доступ до своїх персональних даних; 
  • отримувати не пізніше ніж тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених законом) відповідь про те, обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; 
  • висувати вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних; 
  • висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; 
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду; 
  • вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних за умови надання згоди; 
  • інші права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних». 

7. Як ми зберігаємо і захищаємо інформацію? 

Зберігання інформації 

Ми зберігаємо вашу особисту інформацію протягом часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов’язань. Ми зобов’язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють визначити вашу особистість, крім тих випадків, коли ми за законом можемо або зобов’язані зберігати певні персональні дані, що включають такі ситуації: 

  • в разі необхідності зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов’язань і зобов’язань, пов’язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерського обліку, ми зберігаємо необхідні персональні дані протягом періоду, передбаченого чинним законодавством; 
  • для захисту наших законних ділових інтересів, таких як запобігання шахрайства або гарантування безпеки наших користувачів. 

Захист інформації 

Ми можемо вживати загальноприйняті в галузі процедурні та технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу, від втрат, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Tobeplus може використовувати шифрування, протокол SSL і захист паролем для запобігання несанкціонованого доступу до вашої особистої інформації. Більш того, ми активно відслідковуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема: 

  • надання доступу до інформації тільки тим співробітникам, яким вона необхідна для надання послуг користувачеві; 
  • підписання співробітниками угод про нерозголошення; 
  • підписання партнерами і зовнішніми компаніями, залученими для виконання певних функцій, угод про нерозголошення і угод про незастосування такої інформації в будь-яких несанкціонованих цілях; 
  • зберігання особистої інформації, отриманої від користувача, в зашифрованому вигляді, на серверах, захищених від несанкціонованого доступу; 
  • хешування інформації. 

Безпека вашої інформації має для нас велике значення. Проте ми не можемо гарантувати її повний захист. Якщо у вас є підстави вважати, що обмін інформацією з нами більше не є безпечним, негайно повідомте нам в письмовій формі за адресою: Україна, м Київ., вул. Липинського, 3. 

8. Додаткові умови: 

Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача. 

Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. 

Всі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти, вказуючи розділ сайту інтернет-магазину. 

  • Реєстрация
Надійність паролю Very Weak
або Увійти як користувач
Забули пароль? Введіть своє ім’я користувача або електронну адресу. Ви отримаєте посилання для створення нового пароля електронною поштою.
Не зареєстровані? Створіть обліковий запис на нашому сайті та витрачайте менше часу на оформлення замовлення.